Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
   
Ön itt jár: >

Munkaruha

Munkaruha kategóriánkban található védőruhák közül bárki megtalálhatja a számára legjobb védőfelszerelést. Az utcai viseletként is hordható munkásruháktól egészen a legspeciálisabb védőruhákig igyekeztünk minden típust felvonultatni itt. Már a legkisebbek számára is vannak ruháink, így ők is nyugodtan segíthetnek szüleiknek a kerti munkákban.

Aláöltözet
Aláöltözet
Kattintson ide az Aláöltözetek megtekintéséhez!
Bélelt kabátok, dzsekik
Bélelt kabátok, dzsekik
Kattintson ide a Bélelt kabátok, dzsekik megtekintéséhez!
Egyszer használatos ruházat
Egyszer használatos ruházat
Kattintson ide az Egyszer használatos ruházatok megtekintéséhez!
Esőruha
Esőruha
Kattintson ide az Esőruha megtekintéséhez!

Az innovatív munkavédelmi ruházat piacvezető megoldásokat képvisel!

Az optimális munkavédelmi ruházat titka a testreszabásban rejlik. Hiszen mi lehetne annál fontosabb, hogy a felszerelések megvásárlásánál egyéni igényei kerüljenek a célkeresztbe, s nyilván nem kizárólag a méretek tekintetében? A magas minőség, a jó ár/érték arány még két olyan jellemző, amik nélkülözhetetlenek. A jövő munkásruhái a jelenben várják, hogy felfedezze őket. Az innovatív eljárások nyomán készülő, összeillő munkaruha családok egyedi design-nal, modern formavilággal, ergonomikus kialakítással rendelkeznek. A széles méretválasztéknak köszönhetően akár az extra igények is teljesíthetőek.

A piacvezető megoldásokat felsorakoztató termékpaletta tagjai kényelmes, biztonságos, azaz maximálisan ideális körülményeket teremtenek a zökkenőmentes munkavégzéshez. Az optimális közeg a sikeres, eredményes teljesítés feltétele, ami ha zavartalanságot, nyugalmat, komfortot és könnyedséget közvetít akkor teljesítményének hatékonyságában akár növekedést is tapasztalhat. Ebben persze nincsen semmi meglepő, lévén nem mellékes, hogy milyen ruházatban kell eltöltenie a napja nagy részét. Ha feszélyezve érzi magát, az negatívan befolyásolhatja az egész munkafolyamatát. Mindennek tetejében a rendeltetés szerinti viselet kizárólag úgy biztosítható, hogyha a felhúzott munkaruha helyzetre és nem utolsó sorban testre szabott.

A készletünkben összeillő munkásruha családok várják, amik egyedi stílusjegyekkel hívják fel magukra a figyelmet. A kiváló ár/érték aránynak köszönhetően úgy ruházhat be legújabb szerzeményeire, hogy nem kell áldozatokat hoznia a befektetés oltárán. Vagyis akár komplett kollekciókkal is gazdagíthatja az életét, s munkavégzését. Az innovatív munkavédelmi ruházat magas minősége előre, a jövőbe mutat. A trendi alternatívák modernitásukon kívül maradéktalan tartósságot, strammságot biztosítanak. A széles mérettartományt bejáró termékpaletta tagjai között extra méretű variációkat is találhat, így aztán a centiméterek sem állhatnak a vásárlás útjába. Nálunk a piacvezető megoldások azok, amik aratnak, minden egyes ruhadarabban, támogatva ezzel a biztonságos, komfortos munkavégzést és a strapás kihívásokkal szembeni helytállást.