Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom

Egyszer használatos ruházat

Munkaruha kategóriában található Egyszer használatos ruházat kínálatunk: Tiszta terekben és az élelmiszeriparban elengedhetetlen ennek a típusú védőruhának a használata.

Egyszer használatos ruházat olcsón, nagy mennyiségben is.

Az ipar számos területén, de főleg az egészségügyben nagy szükség van olyan ruhadarabokra, amik egyszeri használat után, el is dobhatók. Az egészségügyi szférában nélkülözhetetlenek az ilyen ruhák a szennyeződések elkerülése érdekében, de a kutatólaborokban is fontosak, hogy ezeknek a területét megfelelően tisztán lehessen tartani. Cégünk remek minőségű és olcsó egyszer használatos ruházatot biztosít széles választékban, akár nagy mennyiségben is. Ezen termékek között megtalálhatók cipővédők, kesztyűk, köpenyek, kötények, overálok és sapkák is, amelyek mind szükségesek lehetnek az olyan munkaterületen, ahol a szennyeződések minimális szinten tartása alapvetően fontos szempont.

Ha egy olcsó és praktikus megoldásra van szükség, akkor a Portwest D118 PP egyszer használatos látogatóköpeny remek választás, hiszen ez kifejezetten kedvező áron rendelhető meg, könnyű felvenni, és a viselete nem zavaró. Cégünk lehetőséget biztosít egyszer használatos ruházat csomagban való rendelésére is. Ilyen például az 50 darabos Portwest ST31 egyszer használatos köpenyek kiszerelése, továbbá a 100 db-os VYARA egyszer használatos kötény csomag, amiket ajánlunk kutatólaboroknak, egészségügyi centrumoknak és magánrendelőknek egyaránt.

Termékeink megrendelése gyors és praktikus, hiszen pár kattintással le lehet bonyolítani a a webáruházunkon keresztül. Az egyszer használatos kategóriában megtalálhatók a jól ismert cipővédők is, amik szinte minden munkaterületen alapkövetelménynek számítanak manapság, és talán ez a legnépszerűbb munkavédelmi és tisztaságvédelmi viselet. A funkciója alapvetően kettős, hiszen egyrészt védi a környezeti behatásoktól a lábbelit, mint például veszélyes anyagok fröccsenése, másik oldalról pedig megőrzi a munkaterület tisztaságát a cipő talpáról lehulló szennyeződésektől, ami az egészségügyi szférában és a kutatólaborokban kiemelten fontos. Webáruházunkban teljes kollekció áll rendelkezésére az egyszer használatos viselet terén. Több száz megbízható és jól bevált termék várja. Nézzen körül alaposan!