Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Lángálló munkaruha

Lángálló munkaruha speciális munkakörülményekhez 

A munkavédelmi ruházatot mindig az adott munkaterületnek és munkakörnek megfelelően kell kiválasztani. Sok esetben a dolgozóknak úgy kell elvégezniük a napi feladataikat, hogy közben tűzveszélynek vannak kitéve.

Tipikusan ilyenek a hegesztők és a tűzoltók, de sok más pozícióban is előfordul, hogy számolni kell a tűz okozta balesetekkel, negatív következményekkel. Ilyen esetekben a jogszabály előírja a lángálló munkaruha viselését. Ezek jellemzően speciális kialakítással rendelkező ruhadarabok, amik kifejezetten azzal a céllal készültek, hogy tűzveszélyes környezetben is kényelmes és biztonságos munkavégzést garantáljanak a viselőiknek.

Lángálló munkaruha gazdag választékban

Amennyiben szüksége van néhány kiváló minőségű munkaruhára, amik tűzálló kivitelben készülnek, akkor a kínálatunkban megtalálhatja azt, amit keres. Legyen szó kabátról, munkásnadrágról, hosszú ujjú pólóról vagy egyéb speciális ruhadarabról, bármelyiket beszerezheti a webáruházunkból. A hegesztéshez külön kínálunk a munkakörnek megfelelő ruházatot, például a lábszár- és karvédők, a hosszított, illetve rövid hegesztő nadrágok, a lángálló hegesztő kámzsa és a bőr hegesztő csuklya is a rendelkezésére áll.

Egy-egy lángálló munkaruha természetesen önállóan is remekül betölti a funkcióját, ám a tűzvédelem jelentős mértékben nő, ha egyszerre több ruha és kiegészítő viselésére is sor kerül. Nagyon fontos, hogy a test egésze le legyen fedve a speciális anyagból készülő ruhadarabokkal, amik megóvnak a tűz okozta kisebb-nagyobb sérülésekkel szemben.