Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Aláöltözet

A Munkaruha kategóriában található Aláöltözet kínálatunk: Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően kiváló szigetelő és izzadságelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. Kellemes viselet minden hőmérséklettartományban.

Az aláöltözet igen fontos kellék

A funkcionális ruhadarabok általában a hűvösebb időjárás kezdetével kerülnek használatba. Ezeknek az öltözeteknek több változata is létezik, és a funkciójukat tekintve is eltérőek lehetnek. Van olyan aláöltözet, ami kimondottan a horgászoknak készül, van olyan, amit a sportolók használnak és olyan is, ami a külterületen dolgozó szakemberek mindennapi viselete. Ha érezte már korábban, hogy nem öltözött elég rétegesen és nincs otthon olyan megfelelő ruházata, például aláöltözete, amit hidegben felvehetne, akkor érdemes az alsóruházat kínálatunkban keresgélnie. 

Hiszen ezek a ruhadarabok pontosan erre a célra lettek kifejlesztve, és olyan anyagból készülnek, amik egyszerre biztosítják a szellőzést és a kellemes hőérzetet is. A közepesen vastag matéria a test hőszigetelését oldja meg, közben lehetőséget biztosítva az izzadás elvezetésére is. Ellenben ezeknek a viselése során is érdemes a réteges öltözködésre figyelnie. Nem elég csak egy jéger alsót felvennie. A teljes test szigetelésénél fontos, hogy az egész bőrfelület takarva legyen egy plusz réteggel. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy az aláöltözet is csak akkor működik, ha felette megfelelő meleg ruházat van, így kialakítva az ideális hőérzetet. Kellemes viselet az őszi hűvösebb napokon és kabát alá is megfelel. Azoknak, akik sokat tartózkodnak a szabadban, érdemes kiemelten figyelniük az öltözködésre, különben könnyen meghűlhetnek és rengeteg betegséggel kell majd számolniuk. 

Amennyiben Ön is szeretné, hogy a szekrényébe kerüljön az aláöltözet, érdemes lesz odafigyelni az ideális méret kiválasztására, mivel ezek a ruhadarabok csak akkor fognak megfelelően működni, ha olyan érzés lesz a viseletük, mintha egy második bőrréteg lenne a test felületén. Azok a termékek, amik az aláöltözetek táborába sorolhatók, a test védelmét is szolgálják és sokszor védőfelszerelésként működnek. A felszereléseket már nemcsak Önnek ajánljuk, hanem számos darab gyerekeknek is elérhető. Mindenekelőtt azt javasoljuk, tájékozódjon, hogy gond nélkül ki tudja választani a megfelelő modellt!