Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K.

Termékek leírásai alá elhelyeztünk egy ruházat specifikus mérettáblázatot. Ez használható a munkaruhákhoz, munkavédelmi lábbelikhez és a munkavédelmi kesztyűkhöz egyaránt. A hosszított szárral készült munkanadrágok szárhossza öt centiméterrel hosszabb az átlagos modellekénél.
 
A honlapunkon megtalálható munkavédelmi termékeink közül számosat tartunk boltjainkban is. Azonban minden munkaruhát, munkavédelmi kesztyűt, és egyéb egyéni védőeszközt nem áll módunkban bolti készleten tartani. Amennyiben üzletünkben szeretné felpróbálni valamelyik munkaruhánkat, vagy védőeszközünket vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégáink segíteni fognak Önnek.
 
Sajnos erre a kérdésre általános választ nem tudunk adni. Minden munkaruhánk egyedi beérkezéssel érkezik a raktárunkba. Amennyiben szüksége van a beérkezés pontos idejére, kérjük kattintson az Értesítés feliratú gombra. Így amint elérhető lesz valahol a munkaruhája a rendszer küld Önnek egy automatikus értesítést. Ügyfélszolgálatunk telefonon tájékoztatást tud adni a várható beérkezésről is.
 
Amennyiben az első megrendeléséről lefelejtett valamit, kérjük a második megrendelésének leadásakor a megjegyzésbe írja oda, hogy: „a korábbi, ….. rendelésszámú megrendelésemmel kérem együtt postázni”. Ha a korábbi megrendelés még nem került feladásra úgy a két megrendelését egyként fogjuk kezelni. Ilyen esetekben javasoljuk a telefonos egyeztetést munkatársainkkal.
 
A termékeket a GLS Hungary futárszolgálattal küldjük el Önnek. A csomagok kiszállítása munkanapokon történik a GLS által e-mailben előre jelzett időintervallumok között.
 
Sajnos ez közel sem ilyen egyszerű. Amennyiben a cégénél rendelkezésére áll, a munkavédelmi felelőssel kell konzultálni. Minden munkakörnyezet más és más, így az ott alkalmazandó védőfelszerelések is. A munkaruhák esetében is oda kell figyelni arra, hogy az adott feladatra megfelelő kialakítású, alapanyagú legyen. Egyéni védőeszközöknél ez még fontosabb. Például hallásvédelmi eszközöknél figyelni kell arra, hogy ne lépjen fel az alul, illetve felül csillapítás jelensége. Munkavédelmi lábbeliknél a felesleges merevítésekből adódó plusz súly hamar fáradékonysághoz vezethet. A rossz színű védőszemüveg korlátozhatja a látási viszonyokat a helyett, hogy segítené azt. Szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére, hogy megtalálja az Önnek legjobb munkaruhát és egyéni védőeszközt.