Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jól láthatósági ruha

A láthatósági mellény visszaveri a fényt

A munkavégzésünk során is számos esetben fontos az, hogy jól láthatóak legyünk. Léteznek direkt erre a célra készült ruházatok és kiegészítők, amik a fényt visszaverik és jól láthatóvá teszik a sötétben mozgó személyeket. Lehet ez láthatósági mellény vagy csak heveder, öv, sapka, illetve egyéb kiegészítő is. A viselésük biztonságot és védelmet nyújt, ezért célszerű a láthatósági mellény felöltése is a munkaruha felé. Az emberek szeretik, ha kényelmes a munkavégzés alatt használt ruhájuk, de általában más szempontok is fontosnak számítanak, például, hogy az milyen anyagból készült, jól szellőzik-e, megfelelően tartós-e, könnyen mosható-e, és még az is, hogy milyen színű.

Akik sokat mozognak sötétedés után terepen, már gondolniuk kell arra is, hogy olyan ruhadarabokat vegyenek fel, amik ilyenkor is jól láthatóak, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Éppen emiatt került kialakításra a munkaruhák csoportján belül a láthatósági mellény, ami több helyen alkalmazva is betölti a funkcióját. Léteznek olyan textíliák manapság, amik világítanak, foszforeszkálnak és/vagy visszaverik a fényt. Ezek közé tartozik a láthatósági mellény anyaga is, ami egy viszonylag egyszerű eljárással készül, de a feladatát így is tökéletesen ellátja. A poliészter és viszkóz már önmagukban is jól láthatók az élénk színük miatt. Ez az alap láthatósági mellény, minden esetben még 6-8 cm széles reflex csíkokkal is ki van egészítve, a még jobb fényvisszaverő hatás érdekében. 

A csíkok elhelyezése általában vízszintes, de függőleges csíkokkal is kapható termék a webshopunkban. Nálunk a mellények széles választékát találhatja meg, az egyszerűbb daraboktól az összetettebbekig. Itt biztosan sikerül rálelnie a tökéletes modellre, amit szívesen visel majd a mindennapok során. Választhat személyre szabottan is a saját igényei szerint, mivel a láthatósági mellény készülhet több fazonban is. Lehet kérni vastagabb anyagból és kérésére a nyak kivágása is alakítható. Minden úgy történik, ahogy az Önnek megfelel. Informálódjon nálunk és válogasson a széles kínálatunkból!