Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Jól Láthatósági Póló

Élénk színű láthatósági póló kapható

A póló egyértelműen a mindennapi viselet része. Azonban újdonság lehet napjainkban a láthatósági póló, ami több mint egy átlagos ruhadarab. Az emberek szeretik, ha kényelmes a felsőjük, de sokszor a komfort mellett, más szempontoknak is meg kell felelnie. Például fontos, hogy milyen anyagból készült, meg van-e oldva a szellőzése, megfelelően tartós-e, könnyen mosható-e, és a színek megválasztására is oda kell figyelni.

Ezenfelül az sem mellékes szempont, hogy miként áll a viselőjén. Akik sokat közlekednek vagy dolgoznak sötétedés után, már gondolniuk kell arra is, hogy olyan ruhadarabokat vegyenek fel, amik jól láthatóak másoknak. Ha ez Önnek is fontos, akkor a láthatósági póló lesz a megfelelő darab. Biztosan gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha volna egy olyan modern ruhaneműje, ami több funkciót is ellát. A mai modern világban már nem kell ahhoz túlszárnyaló fantázia, hogy elképzeljük a ruhaanyagba beépített LED lámpákat, világító felületeket vagy akár valamilyen hanghordozó berendezést, hiszen már olyan anyagok is léteznek, amik maguktól világítanak, foszforeszkálnak és fényt vernek vissza. Ezek közé tartozik a láthatósági póló anyaga is, ami egyszerűbb technológiával készül, de a feladatát tökéletesen ellátja. Ez általában poliészter vagy viszkóz, ami már önmagában jól látható, hiszen élénk színű. Az alap láthatósági póló még 6-8 cm széles reflex csíkokkal van kiegészítve, fokozva a fényvisszaverő hatást. A használatával biztonságosabbá teheti a munkavégzést és a közlekedési szabályoknak is egyaránt megfelelhet.

Ha nem szeret felesleges kiegészítőket viselni, érdemes pólóban gondolkodnia. Ezáltal nem kell plusz rétegeket magára vennie a jól láthatóság érdekében, és nem kell azzal sem törődnie, hogy esetleg kényelmetlen lesz a viselete. A láthatósági póló követi a test vonalát és tökéletesen illeszkedik. Választhat személyre szabottan is, a saját igényei szerint, mivel a láthatósági póló készülhet több fazonban is. Lehet kérni rövid ujjú, valamint hosszú ujjúként is, vagy akár vastagabb anyagból. Sőt, a nyak kivágása is alakítható a megrendelő igényeitől függően.