Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vágásbiztos kesztyű

Vágásbiztos kesztyű a biztonságosabb munkavégzésért

Mindenkinek, aki éles tárgyakkal dolgozik, megfelelő vágásbiztos kesztyűre van szüksége. Mindegy, hogy az illető a munkahelyén, vagy az otthonában végzi ezt a tevékenységet, egy jó tulajdonságokkal rendelkező kesztyű hatásos védelmet nyújthat a különféle vágási sérülések ellen. A webáruházunk kínálatában megtalálható vágásbiztos kesztyűk jellegzetes és egyedi tulajdonságokkal bírnak, éppen ezért, a választás előtt érdemes áttekinteni a hozzájuk tartozó részletes leírást is.

A Portwest AP50 Aqua Cut Pro váságbiztos kesztyű kategóriájának egyik legkeresettebb darabja, amely két rétegből tevődik össze. Az első egy masszívabb nitril bevonatot jelent, a második pedig nitril habból készült. Ezek segítenek abban, hogy a kesztyű viselése komfortos érzést adjon, ugyanakkor óvják a bőrt a sérülésekkel szemben. A kesztyű rugalmas mandzsettával is el lett látva, annak érdekében, hogy ne csak a kézfej, hanem az alkar egy része is védve legyen. A vízhatlan felület megakadályozza, hogy a termék alá bármiféle folyadék kerüljön.

A másik, szintén méltán népszerű termékünk, a Portwest AP52 Dexti Cut Ultra vágásbiztos kesztyű, ami 5-ös szintű védőkesztyűnek minősül. A homokos nitril bevonata miatt még jobban véd a különféle vágásokkal szemben. A megerősített hüvelykujj része pedig tartósabbá és ellenállóbbá teszi a terméket. A kesztyűk mellett webshopunkban vágásbiztos alkarvédőket is kínálunk, amelyek különösen hasznosak lehetnek azok számára, akik az alkar sérüléseit okozó eszközökkel dolgoznak.