Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bőr kesztyű

Megszolgálja a bizalmat a bőr Portwest kesztyű

A biztonság mindenekelőtt való, ezért is számít remek befektetésnek a Portwest kesztyű több szempontból. A jól ismert márka eddig is remekül bizonyított a különböző védőruházatai terén, amik kiemelkedő helyet foglalnak el a piacon. A prémium minőséggel összeforrott név hallatán mindenki tudja, hogy jó befektetésnek számít a vásárlás.

A folyamatosan fejlődő technológia megmutatkozik a Portwest kesztyű készítése során is. A többféle bőrből előállított változatok nem okoznak csalódást. A paletta nagyon széleskörű. Érdemes megemlíteni csak néhányat közülük, amilyen a teljesen klasszikus Portwest A210 munkavédelmi bőrkesztyű. A marhabőr alapanyagból készült és pamut készházzal rendelkező kivitel jól ismert számos munkakörben. A mezőgazdasági tevékenységek során épp annyira hatékony az alkalmazása, akárcsak a rakodások alkalmával.

Az építőiparban, de a ház körüli feladatvégzésben is kiemelkedő eredményeket mutat fel ez a Portwest kesztyű. A CE minősítéssel, újperces- és véna védelemmel rendelkező hasított bőrkesztyű biztosítja, hogy a tenyér ne izzadjon be, miközben a karcolásokkal és vágásokkal szemben kiemelt ellenállást nyújt. Természetesen a sor még csak most kezdődik, hiszen a Portwest kesztyű gumírozott biztonsági mandzsettával, erősített tenyérrésszel, kimondottan AWI hegesztéshez para-aramid szállal varrva egyaránt elérető.

Ismerje meg egyedi kínálatunkat és válogasson igényének megfelelően. Bátran rendeljen meg több változatot, hogy mindig legyen kéznél kellő biztonságot kínáló Portwest kesztyű. Az egyedülálló minőséget a kedvező ár teszi teljessé.