Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
   

Bélelt kabátok, dzsekik

Munkaruha kategóriában található Bélelt kabátok, dzsekik kínálatunk: Hidegben történő munkákhoz elengedhetetlen egy jó kabát. Kínálatunkban megtalálhatóak kül- és beltérre használható modellek is.
Dzseki
Dzseki
Kattintson ide a Dzsekik megtekintéséhez!
Kabát
Kabát
Kattintson ide a Kabát-ek megtekintéséhez!
Softshell
Softshell
Kattintson ide a Softshellek megtekintéséhez!

A testhez álló téli munkaruha a munkakedvére is jó hatással lesz

A téli munkaruha a zimankóval teli hónapok során egyszerűen elengedhetetlen. A testhez idomuló, simuló bélés megakadályozza, hogy a hűvös szelek belopózzanak a ruha anyaga alá. A dermesztő mínuszok nem biztos, hogy gátló tényezői annak, hogy a munkáját a szabadban végezze, viszont a jéggé fagyott, merev kezek vagy éppen a dermedt felsőtest vagy lábak igenis akadályozhatják az előre haladását, akár szó szerint is. Nem vitás, hogy az a téli munkaruha nevezhető tökéletesnek, ami magas minőséget, tartósságot, strammságot képvisel, illetve aminek a viselete kényelmes, kinézete trendi, modern. Ami pedig a méreteket illeti, nos, minél tágabb a lehetőségek köre, annál jobb.

A kínálatunkban kizárólag ilyen paraméterekkel büszkélkedő, összeillő munkaruhacsaládokat fedezhet fel, amiket a jövő munkaruháinak is tekinthet, lévén, hogy az innovatív piaci megoldásoknak köszönhetően egyedi designnal és prémium jellemvonásokkal rendelkeznek, mindezeket jó ár/érték arány mellett garantálva. Kellhet ennél több a sikerhez? Természetesen még a széles méretválaszték is hozzájárulhat az elégedettségéhez, mert nyilvánvalóan csak olyan kabátban, nadrágban vagy éppen pulcsiban érezheti magát jól, ami testre szabott tulajdonságokkal bír. Az ergonomikus kialakítás, a modern megvalósítás és a munkavédelemben való maradéktalan helytállás hármasa ellenállhatatlanul jó választásokká varázsolja a készletünkben szereplő téli munkaruha modelleket. Mi az, amit a téli munkák során nem nélkülözhet, a ruhák szintjén? Egy dzsekire vágyik, amely azon túl, hogy vízlepergető és belül vastagon bélelt, nem akadályozza a mozgását sem?

Olyan kabát után áhítozik, ami a rejtett zsebeivel és kényelmes kialakításával hűséges társává léphet elő a munkás napok zimankós forgatagában? Nálunk bármelyik típust megtalálhatja, sőt. Az összeillő munkaruhacsaládoknak köszönhetően, olyan egységes, egyedi designt megtestesítő textíliákat vásárolhat, amik minden tekintetben passzolnak egymáshoz és természetesen Önhöz. A téli munkaruha beszerzését időben el kell kezdeni, mert soha nem tudhatja mikor kopogtat be a deres szakállú évszak, és az sem megjósolható, vajon meddig tartanak a didergető hónapok. A kínálatunkban extra méretű modelleket is találhat, így aztán tényleg semmi sem szabotálhatja a testhezálló választásában.