Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jól láthatósági pulóver

A láthatósági pulóver munkaközben és biciklizéskor is kapóra jöhet

Szeretne egy olyan ruhadarabot, amely építkezési és egyéb munkálatok, valamint biciklizés során is hasznos lehet a fényvisszaverő funkciója miatt? Megjött a hideg idő és a mellény helyett, valami vastagabb ruhadarabra vágyik? Netán pénztárcabarát megoldásban gondolkodik? Van olyan alternatíva, ami ezeknek a tényezőknek egyszerre tesz elege. A láthatósági pulóver az említett esetekre eléggé célszerű választásnak mondható.

A kifejlesztése annak tudható be, hogy számos statisztika alapján, a baleseteknek egy jelentős hányadát a nem megfelelő látási viszonyok okozzák. A láthatósági pulóver hordásával biztonságosabbá teheti a munkáját és a kerékpárral való közlekedést is. Két fontos részre osztható a munkavédelmi eszköz felépítése. Az egyik a háttéralapanyag, tehát az alapszín. Ez lehet narancs, citromsárga vagy vörös fluoreszkáló is. Ez az élénkségét annak köszönheti, hogy az elnyelt fénysugaraknál nagyobb hullámhosszú sugarakat bocsát ki. A ragyogóbb színek miatt, nappali fényviszonyok között jobban észrevehető a viselője. A láthatósági pulóver másik fontos alkotóeleme a fényvisszaverő csík. Ennek az anyaga a kibocsájtott fényt a benne található kristályok miatt veri vissza. Gyenge és rossz fényviszonyok között ez a kiegészítő javíthat a biztonságérzetén. A csíkoknak egymástól és a ruha aljától való távolsága 5 centiméter, amely az elfogadott minimum szabványméret.

Amennyiben Ön láthatósági pulóver vásárlására szánta el magát, a webshopunkban garantáltan meg fogja találni az ízlésének megfelelő terméket. A három alapszín és az öt fényvisszaverő csík közül kiválaszthatja, hogy milyen paraméterekkel rendelkező ruhadarabot szeretne. Ezek mellett a legkisebbtől egészen a legnagyobb méretig is kapható a láthatósági pulóver, női és férfi verzióban egyaránt. Márka tekintetében is van több alternatíva, például a Knoxville és a Portwest. Amennyiben ezen opciók beállításával végzett, akkor még a maximum árat kell megszabnia. Az Ön által meghatározott szempontok alapján kiválasztott láthatósági pulóver a kitűnő minősége, precíz és korszerű kialakítása okán, hosszabb távra is alkalmas lehet.