Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
   

Légzésvédelem

A gázmaszk komfortos munkavédelmi viselet is lehet

A gázmaszk viselése egyes munkatípusok/munkafolyamatok esetén elengedhetetlen. Azonban a biztonságos munkakörnyezet megteremtése csak olyan eszközökkel érhető el, amelyek egyrészt maximális megbízhatóságot képviselnek, másrészt támogatják a komfortos feladatvégzést. Utóbbi kritérium roppant hangsúlyos, hiszen ha nem érzi jól magát a bőrében, ha az álarc szorít, befülled, kényelmetlen, akkor bizony megkeserítheti a munkával töltött perceket, és még a teljesítményre, hatékonyságra is demotiválóan hathatnak. A kínálatunkban szereplő, széles spektrumon mozgó termékpaletta minden egyes tagja magas minőséget képvisel, ami természetesen a strapabíró, stramm kialakításon túl, maradéktalan kényelmet is jelent a gyakorlat területén.

A puha, termoplasztik arcilleszkedéssel büszkélkedő modellek, ahogy az a megnevezésből is kiderül, teljes mértékben arcra szabottak. A légzőszelepek jelenléte (a belső, szilikon álarcon belül) nélkülözhetetlen, mivel ezek biztosítják egyrészt a bepárásodás megakadályozását, másrészt a komfortos használatot. Fontos paraméter, hogy a kiszemelt gázmaszk milyen csatlakozással rendelkezik, hiszen így pontosan megállapítható, hogy mely szűrőkkel alkalmazható. A belső pozitívumok mellett, természetesen prioritást élveznek a külsőre vonatkozó jellemvonások is. A pára- és karcmentes bevonat, a kiváló periférikus látást biztosító panorámás látómező, a több ponton rögzíthető, állítható sisakkosár, valamint a testre szabható pántrögzítés együttesen prémium minőségű összhangot alkotnak.

A termékeink azon túl, hogy innovatívak, tartósak és modernek, egyedi design-nal is büszkélkednek, aminek köszönhetően stílusos megjelenést képviselnek. Nyilván nem ez a legfontosabb előny ezen a területen, de ha a gázmaszk rendszeres társa a mindennapok munkálataiban, akkor lényeges pozitívummá avanzsálhat. A fent felsorolt, piacvezető megoldásokat ötvöző modellek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy komoly anyagi áldozatok nélkül ruházhat be arra a termékre, amely prémium jellemvonásaival maradéktalanul megfelel az egyéni elvárásainak. A kiszemelt maszk megvásárlásánál érdemes külön figyelmet szentelnie a szűrő kiválasztására is.