Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fejvédelem

A legjobb Portwest munkavédelmi sisakok

A munkavédelem területén egyértelműen a fej biztonsága számít az egyik legfontosabb dolognak, ugyanis ezen a testrészen a kisebb sérülések is komoly következményekkel járhatnak. Az építő- és a nehéziparban a megfelelő fejvédelem minden esetben előírás, így érdemes a legjobb minőségű sisakokat választani és alkalmazni, ezeket pedig a Netpolc biztosítja Önnek. Megbízható és minőségi Portwest munkavédelmi sisakok és beütődés elleni baseball sapkák állnak rendelkezésére a webáruházunkban széles választékban, változatos kiszerelésekben.

Majd 40 különböző termék közül választhat, így garantált, hogy megtalálja a saját és a kollegái igényeinek a megfelelőt. Ha fontos a dizájn, akkor próbálja ki Portwest PV50 átlátszó munkavédelmi sisakunkat! Amennyiben számít a költséghatékonyság, akkor a Portwest PW50 PP modell lesz az ideális. Ha pedig a kifogástalan minőség az elsődleges, akkor a 3M G3000CUV munkavédelmi sisak lesz a tuti befutó. Minden igényre tudunk megfelelő fejvédelmi eszközt biztosítani. Számos termékünk szettben is megvásárolható, tehát lehet akár egyszerre 4 sisakot is beszerezni olcsóbban, de több modell kapható rögzíthető lámpával és egyéb kiegészítőkkel együtt is. Tekintve, hogy a munkavédelemre az ipar számos különböző területén szükség van, sok sisak alkalmasabb bizonyos területekre, mint mások.

A G3000 típusú biztonsági munkavédelmi sisak például az erdőgazdálkodásban és iparban dolgozók igényei szerint lett megtervezve, és tökéletesen alkalmas kedvezőtlen körülmények közötti munkavégzés során is, amikor a megfelelő fejvédelem nélkülözhetetlen. A termék az EN 397 sz. szabványnak megfelel, kifejezetten minőségi darab, amely számos extrával fel van szerelve. A beépített Uvicator érzékelő olyan, mint egy óra és jelzi, hogy használható-e még a sisak a továbbiakban. Amikor a sisak új, ez az érzékelő piros, ahogyan pedig a műanyag sisakhéj fokozatosan öregszik a napfény UV sugarai miatt, az Uvicator halványulni kezd, jelezve azt, hogy a sisakot le fog kelleni cserélni. Számos hasonlóan minőségi és praktikus sisakunk van. Ismerje meg mindet!