Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Zárt munkavédelmi szemüveg

A munkavédelmi szemüveg a szemek épségéért felel

A munkavédelmi szemüveg a biztonságos tisztánlátás garantálója, zűrös, kemény, szennyeződésekkel és mechanikai, fizikai kihívásokkal teli munkakörülmények között. A szemek, illetve a látás fokozott védelme prioritást élvez.

Az olykor láthatatlannak tűnő porszemek is rengeteg problémát generálhatnak, irritációkat kiváltva, könnyben úsztatva a vérágas szemgolyókat. Ám az egyéb szennyeződések, sokkal súlyosabb nehézségeket is okozhatnak. Azaz nem vitás, a szemek egészségének megőrzése mindenkor életbevágóan fontos feladat. Nemcsak a porállagú szennyeződések jelenthetnek egészségügyi kockázatot, a különböző folyadékok, illetőleg a gáznemű anyagok is veszélyforrásokká válhatnak.

A munkavédelmi szemüveg azonban kívül tartja a nem kívánatos betolakodókat, ezzel biztonságos közeget teremtve. Ahhoz, hogy ez a védelem folyamatossá váljon a szemüveg állandó hordása szükséges. Nem véletlen tehát, hogy a termékek kényelmes kerettel rendelkeznek, ami nem nyomja sem az arcot, sem a fülek mögötti, érzékeny területet. Az archoz idomuló, lágy kiképzés masszív vázszerkezetet takar. A viselés során keletkező komfort megteremtése tehát nem jár együtt az ellenállóság mértékének csökkenésével. A lencsék nem homályosulnak el, párás környezetben sem, ennek megfelelően a tisztán látás széles látószögben garantálható.

A modern innovatív gyártási eljárások nyomán stramm eszközök születnek, de nem a strapabírásuk a leglátványosabb tulajdonságuk. A design komoly tervezettségről árulkodik, aminek hála a munkavédelmi szemüveg divatos kellékké változhat, amiből nemcsak jó kinézni, hanem amire kifejezetten jó ránézni is.